- 1 terve lillkapsas
- 1 terve brokkoli
- Paar sellerivart
- Porgand
- 1 dl punaseid läätsi
- Puljongikuubik
-Pane vesi keema (umbes 1l)
-Tükelda brokkol ja lillkapsas väikesteks tükkideks ning pane potti
-Seejärel tükelda ka mõned porgandid ja paar sellerivart, ka need lisa potti
-Vaata, et juurviljad oleksid veega kaetud
-Lisa 1dl punaseid läätsi
-Keeda nii kaua, kuni juurviljad on juba pehmed (katsu kahvliga, umbes 10-15min)
-Lisa puljonikuubik
-Kui koostisosad on piisavalt pehmed, võta pott tulelt
-Võta saumikser ning mikserda supp püreeks
-Peale võid panna seemneid või kõrvale süüa ahjus tehtud maitsvaid juustusaiu.
HEAD ISU!!!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar